Nyproduktion – Från idé till verklighet

På Fråstad Bygg AB är vi experter på nyproduktion i Värmland. Vi tar varje projekt från idé till verklighet, med en personlig touch och högkvalitativt hantverk. Med en passion för byggkonst och ett öga för detaljer, är vårt team dedikerat till att bygga det du alltid drömt om.

Boka kostnadsfri konsultation

Varför välja Fråstad Bygg AB som din partner för nyproduktion?

Fråstad Bygg AB är synonymt med förtroende och skräddarsydd expertis inom nybyggnation i Värmland. Vi formar varje projekt för att spegla dina unika behov och visioner, med en konsekvent och personlig närvaro från start till mål.

Genom vårt dedikerade arbete har vi omsatt många drömprojekt i verklighet, allt ifrån imponerande nybyggnationer till funktionella och estetiska renoveringar. Vi sätter dig i centrum för varje beslut, lyssnar och anpassar våra tjänster för att passa just dina önskemål.

Vårt engagemang för kvalitet och precision i hantverket, kombinerat med vår förmåga att leverera hållbara och estetiskt tilltalande lösningar, gör oss till en ovärderlig partner i ditt byggprojekt. Välj Fråstad Bygg AB – där dina byggdrömmar tar form.

Personlig Service: Dedikerad kontaktperson för varje projekt som säkerställer personlig uppmärksamhet och service från start till slut.

Skräddarsydda Lösningar: Anpassning av varje nybyggnation eller renovering för att reflektera kundens unika stil och behov.

Högkvalitativt Hantverk: Engagemang för kvalitet genom hela byggprocessen, från materialval till slutförande.

Helhetslösningar: Erbjudande av totalentreprenad vilket underlättar för kunden genom hela byggprocessen, från idé till verklighet.

nybyggnation värmland

Frågor och svar om nyproduktion

Vad innebär tjänsten nyproduktion hos Fråstad Bygg?

Nyproduktion hos Fråstad Bygg innebär att vi bygger nya bostäder eller kommersiella byggnader från grunden, helt anpassade efter kundens önskemål och behov.

Hur involverad kan jag som kund vara i byggprocessen?

Vi välkomnar och uppmuntrar kundens engagemang genom hela byggprocessen, från planering till slutförande, för att säkerställa att projektet reflekterar dina visioner.

Hur lång tid tar det att bygga ett nytt hus med Fråstad Bygg?

Tiden det tar att bygga ett nytt hus varierar beroende på projektets storlek och komplexitet, men vi ger en noggrann tidsuppskattning i början av varje projekt.

Kan Fråstad Bygg hantera alla aspekter av nyproduktionen, inklusive myndighetskrav?

Ja, vi erbjuder totalentreprenad och kan hantera alla aspekter av nyproduktionen, från myndighetskrav och planering till byggande och slutbesiktning.

Vilka hållbarhetsåtgärder tar Fråstad Bygg i beaktande under nyproduktion?

Vi prioriterar hållbarhetsåtgärder högt och implementerar energieffektiva lösningar och miljövänliga material i våra nybyggnationsprojekt.

Är nybyggnadsprojekt berättigade till ROT-avdrag?

Nej, ROT-avdraget gäller endast för renovering, ombyggnad, tillbyggnad eller vissa typer av omvandlingar i befintliga bostäder. Nyproduktion av bostäder är inte berättigade till ROT-avdrag, men andra ekonomiska stöd eller avdrag kan vara tillgängliga för nya energieffektiva byggnader.

Vad tycker våra kunder om oss?

Utmärkt
Baserat på 12 recensioner
Matilda Kronstrand
Matilda Kronstrand
2023-11-04
Joel som driver stället är en riktig stjärna och utstrålar proffsighet. Rekommenderar Fråstad bygg varmt!
Joel Renander
Joel Renander
2023-10-31
Bästa byggfirman i kommun 👍
Fredrik Stejmar
Fredrik Stejmar
2023-10-30
Mycket nöjd med de tjänsterna som jag beställt av Fråstad bygg!
Mathias Wallin
Mathias Wallin
2023-10-29
Byggde en otroligt fin altan på utsatt tid. Trevliga, serviceminded, bra att bolla med och med en starkt känsla för kundupplevelse.
Johan Pettersson
Johan Pettersson
2023-10-29
Ett företag som man har varit med och sett från starten växa till där de är idag. Joel, Simone och grabbarna gör ett seriöst och professionellt arbete med en väldigt bra kommunikation. Vi har använt dem både privat och i min yrkesroll. Kan varmast rekommenderas!
Kristoffer Andersson
Kristoffer Andersson
2023-10-29
Bra folk som gjorde jobbet. Snyggt och prisvärt. Rekommenderas starkt 💪
Simone Gustafsson
Simone Gustafsson
2023-10-29
Duktiga och proffsiga ⭐️