Utforska Karriärmöjligheter hos Fråstad Bygg AB

Är du en självgående och driven servicesnickare som söker din nästa utmaning? Hos Fråstad Bygg AB värdesätter vi kvalitet, yrkesskicklighet och sammanhållning. 

Varför arbeta med oss?

På Fråstad Bygg AB värdesätter vi dig som person och erbjuder en dynamisk och samarbetande arbetsmiljö där dina färdigheter och ditt driv uppskattas. Vi erbjuder varierande och annorlunda projekt, allt från köksrenoveringar till nyproduktioner, men alltid med fokus på hållbara och praktiska lösningar för våra kunder.

Våra projekt

Delta i vår strävan att förvandla idéer till verklighet med noggrant utförda byggprojekt som speglar våra kunders visioner och behov.

Fråstad bygg personal

Lediga tjänster hos Fråstad Bygg AB

Snickare

Värmland

Plats: Värmland

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Antal tjänster: 2

Kvalifikationer/Meriter:

Arbetslivserfarenhet: Minst 1 års erfarenhet som snickare eller inom byggbranschen.

Utbildning: Gymnasial utbildning eller motsvarande.

Språk: Goda kunskaper i svenska.

Körkort: B-körkort är ett krav.

Ansökan:

Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss där du beskriver din erfarenhet och varför du vill arbeta hos Fråstad Bygg AB. Märk ansökan med “Snickare” och skicka den till ansokan@frastadbygg.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Fråstad Bygg AB

Fråstad Bygg AB är en pålitlig partner inom byggbranschen med lång erfarenhet av olika byggprojekt. Vi erbjuder tjänster inom nyproduktion, ombyggnation samt badrums- och köksrenovering. Vi prioriterar din professionella utveckling och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där dina färdigheter uppskattas och utvecklas. Vårt team av experter arbetar nära tillsammans för att skapa hållbara och praktiska lösningar med högsta kvalitet. Bli en del av oss och bidra till att överträffa förväntningar i varje projekt.

Fråstad Bygg erbjuder - En totalpartner för bygg och renovering

nybyggnation värmland

Helhetslösningar

Vi erbjuder kompletta lösningar från idé till färdigställande, vilket innebär att vi tar hand om varje steg i byggprocessen.

Erfarenhet

Med många års erfarenhet i branschen har vi den kunskap och expertis som krävs för att hantera alla typer av byggprojekt.

Kvalitet

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat och använder endast de bästa materialen och teknikerna.

Kundfokus

Våra kunder står alltid i centrum för vårt arbete, och vi anpassar våra tjänster efter deras specifika behov och önskemål.