Altan och Uterum av Fråstad Bygg – Specialister på utomhusmiljöer i Värmland

Drömmer du om ett uterum eller en altan där du kan njuta av Värmlands skönhet året om? Fråstad Bygg förverkligar din dröm med skräddarsydda, isolerade uterum och robusta altaner.

Boka kostnadsfri konsultation

Varför Välja Fråstad Bygg som din entreprenör för Uterum och Altan?

Att välja Fråstad Bygg som din entreprenör för att bygga uterum och altan innebär att du får expertis och dedikation från start till mål. Vi förstår att ditt uterum eller din altan är en investering i ditt hem och din livskvalitet. Med Fråstad Bygg får du:

 

  • Personlig Design: Vi lyssnar på dina önskemål och skapar anpassade uterum och altaner som kompletterar ditt hem och din livsstil.
  • Kvalitetshantverk: Vårt team av erfarna hantverkare använder endast de bästa materialen och byggmetoderna för att säkerställa hållbarhet och skönhet.
  • Helhetsservice: Från bygglovsansökan till markarbete och installation, hanterar vi alla detaljer så att du kan koppla av och se ditt projekt ta form.
  • Praktisk Kompetens: Vi håller oss uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att erbjuda innovativa lösningar som energieffektiva glaspartier och hållbara konstruktionsmaterial.

Fråstad bygg - Altanbygge

Vanliga frågor och svar om Altan & Uterum

Vad är fördelarna med ett skräddarsytt uterum från Fråstad Bygg?

Ett skräddarsytt uterum från Fråstad Bygg ger dig ett anpassat utrymme som är designat för att passa ditt hem och din livsstil, med möjlighet att välja material och design som reflekterar din personliga smak.

Hur lång tid tar det att bygga ett uterum eller en altan med Fråstad Bygg?

Projektets tidsram beror på uterummets eller altanens komplexitet och storlek. Fråstad Bygg arbetar effektivt för att färdigställa ditt projekt inom överenskommen tid.

Kan Fråstad Bygg hjälpa till med bygglov för mitt uterum eller min altan?

Ja, Fråstad Bygg kan hantera hela bygglovsprocessen, från att skapa nödvändiga ritningar till att skicka in ansökan, för att försäkra att ditt bygge följer alla gällande regler och bestämmelser.

Vilka material använder Fråstad Bygg för att bygga uterum och altaner?

Vi använder hållbara och högkvalitativa material som står emot väder och vind, med alternativ som inkluderar energieffektiva glaspartier och robusta träslag för att skapa ett varaktigt och vackert utrymme.

Är byggnation av uterum och altaner berättigade till ROT-avdrag?

Byggnation av uterum och altaner kan vara berättigade till ROT-avdrag om du uppfyller vissa krav. Vi kan ge dig råd om detta och hjälpa till med den administrativa processen

Vad tycker våra kunder om oss?

Utmärkt
Baserat på 12 recensioner
Matilda Kronstrand
Matilda Kronstrand
2023-11-04
Joel som driver stället är en riktig stjärna och utstrålar proffsighet. Rekommenderar Fråstad bygg varmt!
Joel Renander
Joel Renander
2023-10-31
Bästa byggfirman i kommun 👍
Fredrik Stejmar
Fredrik Stejmar
2023-10-30
Mycket nöjd med de tjänsterna som jag beställt av Fråstad bygg!
Mathias Wallin
Mathias Wallin
2023-10-29
Byggde en otroligt fin altan på utsatt tid. Trevliga, serviceminded, bra att bolla med och med en starkt känsla för kundupplevelse.
Johan Pettersson
Johan Pettersson
2023-10-29
Ett företag som man har varit med och sett från starten växa till där de är idag. Joel, Simone och grabbarna gör ett seriöst och professionellt arbete med en väldigt bra kommunikation. Vi har använt dem både privat och i min yrkesroll. Kan varmast rekommenderas!
Kristoffer Andersson
Kristoffer Andersson
2023-10-29
Bra folk som gjorde jobbet. Snyggt och prisvärt. Rekommenderas starkt 💪
Simone Gustafsson
Simone Gustafsson
2023-10-29
Duktiga och proffsiga ⭐️