Fråstad Bygg AB – Bygg tjänster

Vår mission är att skapa hållbara och vackra hem genom renovering och byggnation som kombinerar hantverkmässig kvalitet med kostnadseffektivitet. Kontakta oss för en gratis konsultation där vi bedömer ditt byggprojekt och ger dig en detaljerad offert

Boka kostnadsfri konsultation

Våra tjänster

Fråstad Bygg AB är din kompletta byggpartner, som erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster från grund till tak. Vår tjänsteportfölj inkluderar:

  • Nybyggnation
  • Ombyggnationer och tillägg
  • Badrumsrenovering
  • Köksrenovering
  • Altanbyggen och inglasade uterum
  • Installation av kaminer
  • Expertkonsultation och professionell rådgivning
  • Arkitektur och design

Vår mission är att skapa hållbara och vackra hem genom renovering och byggnation som kombinerar hantverksmässig kvalitet med kostnadseffektivitet. Kontakta oss för en gratis konsultation där vi bedömer ditt byggprojekt och ger dig en detaljerad offert.

bygglovsförhandlingar
Nyproduktion av Fråstad bygg

Nyproduktion

Vår expertis sträcker sig från att bistå med idéutveckling och skissarbete till att leverera kompletta, arkitektritade byggnadsplaner redo för bygglov. Vi erbjuder även preliminära tjänster som markundersökningar och grundarbeten, inklusive gjutning. Vår tjänst inkluderar design och konstruktion av byggnadsstrukturer som motsvarar kundens specifikationer, och vi ser till att allt är färdigt för inflyttning, oavsett om det är traditionella lösvirkeshus eller prefabricerade modulhus.

hotellfrykenstrand

Om- och tillbyggnader som helhetsentreprenad

Vår service omfattar hela kedjan från initial dokumentation av befintliga strukturer till att skräddarsy och framställa bygglovsritningar som speglar era visioner. Vi tar ett helhetsgrepp om projektet genom att även välja ut och föreslå material som passar era önskemål och krav. Vår specialitet är att erbjuda helhetslösningar som uppfyller specifika önskemål gällande energieffektivitet och miljövänlighet, och vi leder projektet från start till mål, för att förverkliga era idéer.

badrumsrenovering av fråstad bygg

Badrumsrenovering

Vi är specialister på att förvandla badrum till drömmiljöer, komplett med allt från rivning och sanering till installation av nya rör och avlopp. Med arkitekters hjälp skapar vi bygglovsritningar och 3D-modeller av ert framtida badrum, anpassade helt efter era preferenser, inklusive moderna material, golvvärme, stämningsfull belysning och smart teknik. Vi tar hand om hela förvandlingen och ser till att ditt idealbadrum blir verklighet. En vanlig badrumsrenovering genomför vi inom 2-3 veckor, med ett team som täcker alla nödvändiga yrkeskategorier så att du inte behöver oroa dig för att hitta elektriker, rörmokare eller plattsättare. Allt detta ingår i vår service.

köksrenovering av fråstad bygg

Köksrenoveringar

Vårt samarbete med ledande leverantörer ger oss möjligheten att installera allt från standardkök till skräddarsydda designerkök anpassade för ditt hem. Vi hanterar hela processen inklusive borttagning av ditt gamla kök och konstruktion av det nya. Med ett fullständigt team inklusive elektriker, rörmokare och kakelsättare behöver du inte bekymra dig för detaljerna – vi tar hand om allt. Ett kök av standardstorlek kan vi normalt renovera på ungefär två veckor, från första spadtaget till den slutliga finishen.

Altan och uterum av Fråstad bygg

Altan och uterum

Om du fantiserar om ett isolerat uterum med stora, imponerande glaspartier som sträcker sig från golv till tak, står vi redo att förverkliga din vision. Vi anpassar designen av ditt ideala uterum efter ditt hem och hjälper dig att hitta den perfekta leverantören för de glaspartier du önskar. Från bygglovsansökan till den färdiga konstruktionen – vi hanterar hela processen inklusive grundläggande markarbete, säkerställande av att allt är professionellt installerat och färdigt för dig att njuta av.

kaminmontagr

Kaminmontage

Som certifierade installatörer hanterar vi montering av ett brett urval av kaminer som finns på marknaden. Vi bistår er genom hela installationsprocessen, inklusive att ordna sotningskontakter och skapa nödvändiga bygglovsdokument.

bygglovsförhandlingar

Konsultation och rådgivning

Vårt team, med expertkunskaper inom entreprenadjuridik, står redo att assistera er med alla ärenden rörande bygglov och nödvändiga dokument för myndighetsärenden. Vi erbjuder också stöd vid Bostadsrättsföreningars (BRF) årsbesiktningar, där vi kan agera som ett oberoende omdöme gentemot andra parter. Vår erfarenhet inkluderar arbete med olika myndigheter och statliga organ.

arkitekt-värmland

Arkitekt

Behöver du assistans med att utforma ritningar för bygglovsansökan? Våra tjänster inkluderar utarbetande av planlösningar, sektionsskisser och 3D-visualiseringar – allt för att säkerställa ett godkänt bygglov. Vi startar processen med några grundläggande uppgifter från dig eller genom ett platsbesök, och tar hand om resten för en smidig förberedelse av ditt byggprojekt.

Vad tycker våra kunder om oss?

Utmärkt
Baserat på 12 recensioner
Matilda Kronstrand
Matilda Kronstrand
2023-11-04
Joel som driver stället är en riktig stjärna och utstrålar proffsighet. Rekommenderar Fråstad bygg varmt!
Joel Renander
Joel Renander
2023-10-31
Bästa byggfirman i kommun 👍
Fredrik Stejmar
Fredrik Stejmar
2023-10-30
Mycket nöjd med de tjänsterna som jag beställt av Fråstad bygg!
Mathias Wallin
Mathias Wallin
2023-10-29
Byggde en otroligt fin altan på utsatt tid. Trevliga, serviceminded, bra att bolla med och med en starkt känsla för kundupplevelse.
Johan Pettersson
Johan Pettersson
2023-10-29
Ett företag som man har varit med och sett från starten växa till där de är idag. Joel, Simone och grabbarna gör ett seriöst och professionellt arbete med en väldigt bra kommunikation. Vi har använt dem både privat och i min yrkesroll. Kan varmast rekommenderas!
Kristoffer Andersson
Kristoffer Andersson
2023-10-29
Bra folk som gjorde jobbet. Snyggt och prisvärt. Rekommenderas starkt 💪
Simone Gustafsson
Simone Gustafsson
2023-10-29
Duktiga och proffsiga ⭐️