Professionellt Kaminmontage av Fråstad Bygg AB

Fråstad Bygg AB erbjuder komplett kaminmontage för att ge ditt hem den värme och atmosfär du drömmer om. Med vårt certifierade team får du trygg och korrekt installation av alla typer av kaminer.

Boka kostnadsfri konsultation

Varför Välja Fråstad Bygg för Kaminmontage?

Välj Fråstad Bygg för ditt kaminmontage och njut av tryggheten som kommer med att anlita certifierade professionella. Vi tar hand om hela processen, inkluderar samordning med sotare och ser till att alla nödvändiga dokument och tillstånd är på plats. Vår expertis garanterar inte bara en estetisk tilläggning till ditt hem men också en säker och hållbar lösning. Med Fråstad Bygg kan du slappna av och se fram emot värmande stunder framför din nya kamin

 

Certifierad Expertis: Fråstad Bygg består av certifierade installatörer som säkerställer att alla kaminmontage uppfyller de striktaste säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Helhetslösningar: Vi hanterar hela installationsprocessen från start till slut, inklusive bygglov och sotningskontakter, vilket ger en problemfri upplevelse.

Bred Produktkunskap: Vårt samarbete med ledande leverantörer innebär att vi kan erbjuda och installera ett brett urval av kaminer, anpassade för varje unikt hem.

Effektiv Process: Fråstad Bygg är kända för att arbeta effektivt och noggrant, vilket innebär att du kan njuta av din nya kamin så snabbt som möjligt.

Säkerhetsfokus: Vi prioriterar din säkerhet genom att följa alla regelverk och använda beprövade metoder för att garantera en säker och pålitlig installation av din kamin.

 

Installera kamin

Vad tycker våra kunder om oss?

Utmärkt
Baserat på 12 recensioner
Matilda Kronstrand
Matilda Kronstrand
2023-11-04
Joel som driver stället är en riktig stjärna och utstrålar proffsighet. Rekommenderar Fråstad bygg varmt!
Joel Renander
Joel Renander
2023-10-31
Bästa byggfirman i kommun 👍
Fredrik Stejmar
Fredrik Stejmar
2023-10-30
Mycket nöjd med de tjänsterna som jag beställt av Fråstad bygg!
Mathias Wallin
Mathias Wallin
2023-10-29
Byggde en otroligt fin altan på utsatt tid. Trevliga, serviceminded, bra att bolla med och med en starkt känsla för kundupplevelse.
Johan Pettersson
Johan Pettersson
2023-10-29
Ett företag som man har varit med och sett från starten växa till där de är idag. Joel, Simone och grabbarna gör ett seriöst och professionellt arbete med en väldigt bra kommunikation. Vi har använt dem både privat och i min yrkesroll. Kan varmast rekommenderas!
Kristoffer Andersson
Kristoffer Andersson
2023-10-29
Bra folk som gjorde jobbet. Snyggt och prisvärt. Rekommenderas starkt 💪
Simone Gustafsson
Simone Gustafsson
2023-10-29
Duktiga och proffsiga ⭐️

Vanliga Frågor och Svar om braskamin installation

Vad innebär det att Fråstad Bygg är certifierade installatörer?

Som certifierade installatörer uppfyller Fråstad Bygg alla lagstadgade krav och följer branschstandarder för att säkerställa kvalitet och säkerhet vid kamininstallationer.

Vilka typer av kaminer kan Fråstad Bygg installera?

Vi installerar ett brett spektrum av kaminer, från traditionella vedeldade till moderna gas- och pelletskaminer, beroende på kundens behov och önskemål.

Tar Fråstad Bygg hand om nödvändiga tillstånd och dokumentation?

Ja, vi tar hand om all nödvändig dokumentation, inklusive bygglovsansökningar och sotningskontakter, som en del av vår installationsservice.

Hur lång tid tar det att installera en kamin med Fråstad Bygg?

Installationstiden kan variera beroende på projektets omfattning, men vi strävar efter att arbeta effektivt och säkerställa att din kamin är redo att användas så snabbt som möjligt.

Kan jag utnyttja ROT-avdraget för kaminmontage?

Ja, installation av kaminer kvalificerar vanligtvis för ROT-avdraget. Vi kan hjälpa dig att förstå hur du kan dra nytta av dessa skattelättnader för ditt projekt.