Expertkonsultation och Rådgivning för Byggprojekt – Fråstad Bygg AB

Fråstad Bygg AB erbjuder professionell konsultation och rådgivning för att navigera i byggbranschens komplexa värld. Vårt kunniga team bistår med allt från bygglovsansökningar till oberoende besiktningar för Bostadsrättsföreningar.

Boka kostnadsfri konsultation

Varför välja Fråstad Bygg AB för Konsultation & Rådgivning?

När du står inför komplexiteten i ett byggprojekt är det viktigt med en partner som inte bara förstår byggprocessen utan även de juridiska aspekterna. Fråstad Bygg erbjuder:

 

  • Expertkunskaper inom Entreprenadjuridik: Vi hjälper dig att navigera i bygglagstiftning och ser till att alla dokument är korrekt hanterade.

 

  • Assistans med Bygglov: Vår erfarenhet med myndighetsärenden gör processen smidigare och mindre tidskrävande.

 

  • Oberoende Besiktningar: För Bostadsrättsföreningar erbjuder vi årsbesiktningar som ger värdefulla insikter och omdömen.

 

  • Omfattande Myndighetsarbete: Vår bakgrund inkluderar arbete med många olika myndigheter, från lokala kommuner till statliga organ.

 

  • Skreddarsydda Lösningar: Varje rådgivningssession är unik, och vi anpassar våra tjänster för att uppfylla dina specifika behov och mål.
Fråstad bygg personal

Vad tycker våra kunder om oss?

Utmärkt
Baserat på 12 recensioner
Matilda Kronstrand
Matilda Kronstrand
2023-11-04
Joel som driver stället är en riktig stjärna och utstrålar proffsighet. Rekommenderar Fråstad bygg varmt!
Joel Renander
Joel Renander
2023-10-31
Bästa byggfirman i kommun 👍
Fredrik Stejmar
Fredrik Stejmar
2023-10-30
Mycket nöjd med de tjänsterna som jag beställt av Fråstad bygg!
Mathias Wallin
Mathias Wallin
2023-10-29
Byggde en otroligt fin altan på utsatt tid. Trevliga, serviceminded, bra att bolla med och med en starkt känsla för kundupplevelse.
Johan Pettersson
Johan Pettersson
2023-10-29
Ett företag som man har varit med och sett från starten växa till där de är idag. Joel, Simone och grabbarna gör ett seriöst och professionellt arbete med en väldigt bra kommunikation. Vi har använt dem både privat och i min yrkesroll. Kan varmast rekommenderas!
Kristoffer Andersson
Kristoffer Andersson
2023-10-29
Bra folk som gjorde jobbet. Snyggt och prisvärt. Rekommenderas starkt 💪
Simone Gustafsson
Simone Gustafsson
2023-10-29
Duktiga och proffsiga ⭐️

Vanliga Frågor och Svar om Konsultation & Rådgivning

Vilken typ av konsultation och rådgivning erbjuder Fråstad Bygg?

Vi erbjuder konsultation och rådgivning inom entreprenadjuridik, inklusive assistans med bygglovsansökningar och dokumentation för myndighetsärenden, samt oberoende besiktningar för Bostadsrättsföreningar.

Kan Fråstad Bygg hjälpa till med juridiska aspekter av mitt byggprojekt?

Ja, vårt team har expertkunskaper inom entreprenadjuridik och kan hjälpa dig genom alla juridiska processer relaterade till ditt byggprojekt.

Erbjuder Fråstad Bygg stöd vid årsbesiktningar för Bostadsrättsföreningar?

Absolut, vi kan agera som ett oberoende omdöme vid årsbesiktningar och tillhandahåller expertutlåtanden gentemot andra parter.

Hur kan Fråstad Bygg assistera min Bostadsrättsförening?

Vi erbjuder rådgivning och stöd vid årsbesiktningar, ger oberoende omdömen och assisterar med dokumentation och kommunikation med entreprenörer och myndigheter.

Vilken erfarenhet har Fråstad Bygg med myndighetsärenden?

Vår erfarenhet sträcker sig över många år och inkluderar arbete med olika myndigheter och statliga organ, vilket ger oss en bred förståelse för komplexa processer och krav.