Professionell Badrumsrenovering | Fråstad Bygg AB

Fullständig badrumsrenovering av Fråstad Bygg i Karlstad. Specialister på skräddarsydd design, snabb installation och smarta badrumslösningar. Få en offert idag!

Boka kostnadsfri konsultation

Varför välja Fråstad Bygg AB för att renovera ditt badrum?

När du väljer Fråstad Bygg för din badrumsrenovering får du inte bara en leverantör, utan en partner som är engagerad i att förvandla ditt nuvarande badrum till den drömmiljö du önskar. Vårt team av experter arbetar nära dig för att skapa en anpassad design som reflekterar din personliga stil och möter dina funktionella behov.

 

Skreddarsydda 3D-Designs: Vi använder den senaste tekniken för att skapa detaljerade 3D-modeller, vilket ger dig en verklig känsla av ditt framtida badrum innan bygget börjar.

Helhetstjänst: Från rivning till installation – vi tar hand om varje steg och inkluderar alla nödvändiga hantverkare för ett smidigt projekt.

Modern Teknik och Material: Vi använder moderna material och teknik, inklusive energieffektiva lösningar och stämningsfull belysning, för att skapa ett modernt och hållbart badrum.

Snabb Genomförande: En standard badrumsrenovering tar oss bara 2-3 veckor att genomföra, så att du snabbt kan njuta av ditt nya badrum.

Kundfokuserad Process: Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen för att säkerställa att slutresultatet uppfyller förväntningarna och att kunden är helt nöjd med sitt nya badrum.

 

Renovera badrum - Företag - Fråstad Bygg AB

Frågor och svar om badrumsrenovering

Vad ingår i en standard badrumsrenovering hos Fråstad Bygg?

En standard badrumsrenovering inkluderar allt från rivning och sanering till installation av nya rör och avlopp, samt installation av nya badrumsmöbler och armaturer.

Hur lång tid tar en badrumsrenovering med Fråstad Bygg?

En typisk badrumsrenovering genomförs inom 2-3 veckor, beroende på badrummets storlek och omfattningen av arbetet.

Kan Fråstad Bygg hjälpa till med designen av mitt nya badrum?

Absolut, vi arbetar med erfarna arkitekter för att skapa bygglovsritningar och 3D-modeller anpassade efter dina preferenser och behov.

Vilken typ av material och teknik använder Fråstad Bygg i badrumsrenoveringar?

Vi använder moderna och hållbara material samt senaste tekniken inklusive golvvärme, stämningsfull belysning och smarta lösningar för ett funktionellt och estetiskt tilltalande badrum.

Kan jag använda ROT-avdraget för min badrumsrenovering?

Ja, badrumsrenoveringar kvalificerar för ROT-avdraget, och vi hjälper dig gärna med den administrativa processen för att säkerställa att du får ta del av detta skatteavdrag.

Vad tycker våra kunder om oss?

Utmärkt
Baserat på 12 recensioner
Matilda Kronstrand
Matilda Kronstrand
2023-11-04
Joel som driver stället är en riktig stjärna och utstrålar proffsighet. Rekommenderar Fråstad bygg varmt!
Joel Renander
Joel Renander
2023-10-31
Bästa byggfirman i kommun 👍
Fredrik Stejmar
Fredrik Stejmar
2023-10-30
Mycket nöjd med de tjänsterna som jag beställt av Fråstad bygg!
Mathias Wallin
Mathias Wallin
2023-10-29
Byggde en otroligt fin altan på utsatt tid. Trevliga, serviceminded, bra att bolla med och med en starkt känsla för kundupplevelse.
Johan Pettersson
Johan Pettersson
2023-10-29
Ett företag som man har varit med och sett från starten växa till där de är idag. Joel, Simone och grabbarna gör ett seriöst och professionellt arbete med en väldigt bra kommunikation. Vi har använt dem både privat och i min yrkesroll. Kan varmast rekommenderas!
Kristoffer Andersson
Kristoffer Andersson
2023-10-29
Bra folk som gjorde jobbet. Snyggt och prisvärt. Rekommenderas starkt 💪
Simone Gustafsson
Simone Gustafsson
2023-10-29
Duktiga och proffsiga ⭐️