Byggföretag i Arvika

Välkommen till oss på Fråstad Bygg AB, ett självklart val när du söker efter ett byggföretag i närheten av Arvika. Våra medarbetare har bred kompetens och kan erbjuda det mesta inom bygg och renovering. Vi fokuserar alltid på att leverera ett högkvalitativt resultat med fokus på vad som är viktigt för dig som kund.

Få ett prisförslag inom 24 timmar

Kundjöndhet är A & O

Våra kunder är alltid vår största prioritet och vi gör allt för att du ska bli nöjd. Därför är det en självklarhet för oss att du är delaktig under hela processen. Du har regelbunden kontakt med vårt byggföretag och får alltid uppdateringar när det sker större saker under projektets gång.

 

Vårt byggföretag i Arvika finns där från start till mål

En av våra största styrkor är vår närhet till våra kunder. Vi är alltid väldigt lyhörda för dina önskemål och finns alltid till hands när det uppstår frågor eller funderingar. Skulle det behövas bygglov eller andra tillstånd kan vi även vara behjälpliga med den processen. Vi gör ingen skillnad på våra kunder utan alla behandlas med samma entusiasm och respekt. Det är en självklarhet för oss.

Inget projekt är det andra likt och vi räds inga utmaningar. Vi fokuserar på hållbara lösningar och kan ta ansvar för hela processen när det behövs. Du ska alltid känna att du är i trygga händer när du samarbetar med vårt byggföretag.

Byggföretaget som erbjuder

Med vår kunskap och erfarenhet i byggbranschen är vi redo att ta oss an stora som små projekt. Några exempel på vad vi som byggföretag kan hjälpa dig med är:

  • Köksrenovering
  • Bygga uteplats
  • Badrumsrenovering
  • Totalrenovering
  • Ombyggnader
  • Tillbyggnader
  • Nybyggnation

Vi börjar alltid med en konsultation som gärna sker på plats ute hos dig. Då kan du visa oss vad du har tänkt och vi får en känsla för vad som ska göras. Sedan så kan vi ta det vidare därifrån. Vi kan även vara med och guida dig rätt bland material och färger. Det är inte alltid lätt att veta själv vad som passar bäst i olika sammanhang. Vi har stor kunskap även i detta område.